Velkommen til vores Partnershop

Som en del af vores partnerprogram giver vi udvalgte samarbejdspartnere adgang til en del af produktsortimentet fordelt på vores mærker. Sortimentet er nøje udvalgt i samarbejde med vores lagerafdeling, så vi kan sende dine vare afsted hurtigst muligt. Skulle der ske ændringer i leveringsforhold, informerer vi dig inden køb. Sortimentet vil ændre sig løbende, så husk at holdeøje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du sikrer dig at være opdateret.Ønsker din virksomhed at få trykt firmalogo eller bestille i større kvantiteter på tøjet, tilbyder vi også disse services. Kontakt sk@getro.dkog få meget mere at vide.

Om Getro

Getro blev startet i 1983 af den nuværende ejer Palle Rasmussen og er i dag en Danmarks førende agenter inden for sport og mode. Vores mærker sælges til mere end 100 partnere, hvorfor vi tilbyder en konkurrencedygtig brandportofølje med fleksible og varierende kollektioner, der garanterer et opdateret udvalg af trendy tøj i høj kvalitet.

Vi støtter sports- og kultur helte og støtter op om projekter der går hånd i hånd med vores DNA. Vi ser os selv som drømmere og støtter de folk, der tør går benhårdt efter deres.

Getro A/S
Tel. +45 3886 1477
info@getro.dk

Nybrovej 83, 1.
2820 Gentofte
Danmark